Oppstart.

posted in: Ukategorisert 1

Nå er det ikke keramikk jeg jobber med for tiden, men å få til en ny webside. Etter å ha fortrengt oppstarten et års tid og sagt til meg selv at dette har jeg ikke tid til, har jeg nå til slutt komt i gang.
Plutselig gikk det litt greit med å få til sider meg tekst og bilder og alt var bare lykke, men så skal jo alt nå fortiden også kunne leses på brett og mobil, og da var ikke sidene mine like bra lenger 🙂 så nå er det full stopp igjen.
Da tenker jeg:
Kanskje jeg skal prøve å få til en blogg på siden? Det er det jeg prøver på nå. Så dette er mer utprøving enn noe jeg gjerne vil formidle.
Tenker at jeg bl.a. skal formidle litt arbeidsprosesser og veien fra ide til produkt på bloggen. Da må jeg også løse dette med å få inn bilder her også på en ryddig og fin måte. Det får komme i neste innlegg 🙂

  1. Edith
    | Svar

    Dette er bare en test på om dette virkersom jeg har tenkt det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.