Serien «Kyst»

posted in: Ukategorisert 0

Serien "Kyst" er egentlig i startgropa.

Fra den første ideen kom med å male himmel og hav på en vase med blå røffe penselstrøk og med staker og sjømerker på, utvikler ideen seg videre. Det ble også en utgave i sort mer detaljert strek og som er helt sort innvendig. Den sorte blanke glasuren gjør seg godt på den helt hvite porselenleiren. 

Vasene kom etter hvert i litt forskjellige fasonger og ble også til diverse skåler. Det er ikke alltid at det blir den formen jeg bestemmer meg for å lage som står som sluttresultat på dreieskiven 🙂

En bekjent som ble begeistret for "Kyst" serien ytret ønske om å ha noe å sette ved siden av vasen. Vi er jo en gang slik at vi gjerne ønsker å sette sammen ting i grupper som skal høre sammen. Da ble det til små lysestaker. Det flotte med porselenleiren er jo at den slipper noe lys igjennom. I svakt kveldslys med fyr i lyktene ble det nesten solnedgangstemning i dekoren.

Det er så kjekt å få innspill fra andre i blant. Noen ganger fører det til nye produkt, men andre ganger blir det ikke noe nytt utav det.

Det ene drar det andre med seg. Måtte prøve å lage kaffekopper i samme serie også. Det går nesten greit 🙂 Det er noe med å få hanker og kopp til å krympe likt i tørkingen, er jeg uheldig slitner hanken eller løsner. Så her blir det noen kopper som går i skrotet før jeg får løst problemet. Men jeg liker godt de koppene det har gått bra med 🙂 Selvfølgelig kan de puttes i oppvaskmaskinen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.