Malelyst.

posted in: Ukategorisert 0

Etter at vi la ned galleri EogE i Fosnavåg for et år siden tenkte jeg at nå skulle det bli masse tid til å male også, men hva skjedde? Jeg kom meg liksom ikke igang igjen, og det ble vanskeligere etter hvert som tiden gikk. Og når det blir for lenge siden du har malt så er det som med kondisen, det må trenes opp igjen.

Men plutselig så måtte jeg bare til igjen og da kjente jeg hvor godt det var å så legge farge på lerretet igjen 🙂 Nå har jeg fått lagd to nye bilder og er i gang med flere. Tenker at nå er det viktig å holde på litt mer eller mindre hver dag  så får vi se.

De første bildene jeg malte nå er i gråtoner med få fargeinnslag. Dette er en måte jeg likte godt å male på tidligere og det fungerer godt fortsatt kjenner jeg. Og det er fortsatt himmel og hav som fenger. Jeg holder jo på med serien "Kyst" i porselenleire og da er det gøy og også lage maleri med samme motiv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.