Keramikkhagen as

 

Bakkevegen 10

6098 Nerlandsøy

Org nr 915 023 568 MVA

Tlf 41644184   mail: edith@keramikkhagen.no

Eier/driver: Edith Kvalsund

På denne adressen finner du både verksted og galleri/utsalg.

Utsalget har ikke faste åpningstider, men etter avtale på tlf.

Når du kommer over brua til Nerlandsøya, ta av mot Kopparstad. Kjør til du møter 30-skiltet, ta av første vei til venstre, så første til høyre og kjør til endes.

Den nyeste produksjonen finner du på FB-siden Keramikkhagen ved Edith Kvalsund

Hvem er Keramikkhagen as?

Keramikkhagen ved Edith Kvalsund ble etablert i 2006 og endret til Keramikkhagen as i 2015.

Etter å ha gått to år Kunst og handverk på Høgskulen i Volda og et år som nettstudent i Kunsthistorie ved Universitet i Bergen ble eget keramikkverksted etablert. På samme tid etablerte jeg sammen med en annen Galleri EogE i Fosnavåg. Der hadde vi utsalg for mange andre kunstnere og handverkere, men la ned driften i 2016. Fra da av satser jeg på keramikk på heltid med utsalg fra galleri ved eget verksted og hos andre galleri rundt om i landet, se utsalg.

Mange av produktene mine har et maritimt preg. Når en bor ved kysten blir en veldig inspiret av havet, holmer og skjær og ikke minst lyset. Herøy kommune med Fosnavåg som kommunesenter preges av den maritime næringen, men også turisme blandt annet til fugleøya Runde. Dette er inspirasjonskilden til bl.a. Lundekoppene, kystvasene, lys- båtene og øsekarene.

Til tider maler jeg også. Gamle naust og sjøhus som speiler seg i sjøen er et av favorittmotivene, men det blir stadig for lite tid til maleri. "Men i morgon skal det bli likar" 🙂 og mere tid tror jeg.

Keramikkhagen er medlem av Norske Keramikere