Fargerike porselenkopper.

Porselenkopper med masse glade farger på innsiden og uglasert porselen på utsiden. Kontrasten mellom den blanke, glatte og fargerike glasuren på innsiden av koppen og den mer ru porselenleiren på utsiden gir en spennende effekt. Noen av koppene er med hank, noen uten. Noen er "Hjertekopper" andre er med blomst-motiv. Det er dreid inn stripestruktur i koppens utside nederst, det gjør koppen mindre varm å holde.

Porselenkoppene er som "Lundekoppene" i forskjellig størrelse og fasong. Dette for at du skal finne koppen som passer best i din hånd og blir "kosekoppen" din.

Koppene kan også brukes til små skåler til å ha forskjellige godsaker i eller til en liten vase.

Koppene tåler selvfølgelig oppvaskmaskin.

Strukturkopper

Noen av porselenkoppene er helt hvite med blank transparent glasur inni og på drikkekanten, men har uglasert holdeflate på utsiden. Koppene har ulikt strukturmønster som hjerter, rundinger osv. Samme strukturmønster som er brukt i lampeskjermer og noen skåler. Disse koppene har også noe variert størrelse.

«Kyst» kopper.

Porselenkoppene med kystmotiv er nye, våren 2017. De ble et resultat av vasene og skålene som jeg lagde først med kystmotiv. Det er ikke blitt produsert så mange ennå, men tiden vil vise. Hvor mange er det som ønsker seg en slik kopp? Skal det kanskje også komme fat mon tro? Disse koppene kan også vaskes i oppvaskmaskin. Den blå dekoren er malt på med røffe breie penselstrøk, mens den som er med sort dekor er mer detaljert malt.